WEBSITES

Webdesign013 voor Persoonlijke websites, helemaal in jouw stijl, waaraan je makkelijk zelf teksten, afbeeldingen en pagina’s kunt toevoegen.
Wil je dit liever niet zelf doen laat Webdesign013 dit voor je beheren en wij nemen alles wat betreft onderhoud voor je uit handen.
De webdesigns die wij ontwikkelen, zijn overzichtelijk voor bezoekers en zorgen ervoor dat zij gemakkelijk door de website kunnen navigeren.
Ook voor een webwinkel kunt u bij Webdesign013 terecht.
Het design van een webshop moet aantrekkelijk en begrijpelijk tegelijkertijd zijn, zodat bezoekers eenvoudig de producten kunnen bekijken.
Hoe makkelijker het voor hen is om artikelen te bestellen, hoe meer opbrengsten u uiteindelijk genereert uit de webwinkel.
Hoe meer mensen op de webshop, des te bekender de online winkel en hoe groter de kans dat om meer producten te verkopen.
Benieuwd wat Webdesign 013 voor je kan doen? We maken graag een afspraak met je.
Zodat we weten wat uw wensen zijn en wat de website precies moet doen.
Daarna gaan wij aan de slag en beginnen wij met het bouwen van uw website op basis van een Content Management Systeem (CMS).
Dit systeem geeft je als klant de mogelijkheid om makkelijk nieuwe teksten en afbeeldingen te plaatsen, zonder dat je daarbij kennis nodig hebt van al die lastige script talen.

In het kort bieden wij je drie mogelijkheden.

- Standaard site
- CMS website
- Webshop

Hoe gaan wij te werk:

- Intakegesprek.
-
Layout.
-
Bevestiging gesprek en layout
-
Bouwen
-
Testen
-
Opleveren.

Wij werken met de volgende programma's

- Wordpress
- Joomla
- WooCommerce


Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de prijzen